SRP Stress Reductie Programma

Het HeartMath® Stress Reductie Programma is een manier om optimaal in balans te komen. De methode is eenvoudig en solide, met wetenschappelijk aangetoonde resultaten. De kracht ligt in de combinatie van eenvoud en effect. Met weinig tijdsinspanning werkt u aan meer balans en vreugde in uw leven. Dit gepatenteerde programma wordt alleen gegeven door Providers die zijn opgeleid en gecertificeerd door HeartMath Benelux.


SEE Stop Emotioneel Eten Programma

Aan de hand van een op maat gemaakt persoonlijk handboek worden de zes sessies  doorgelopen. Tijdens deze sessies laat ik u ook het gebruik van het emWave® Coherence Systeem zien. U ervaart hierbij wat stress met uw eetpatroon doet en wat het effect is van het toepassen van de HeartMath methode. Gedurende dit traject mag u ook een aantal dagen de emWave® Personal Stress Reliever mee naar huis nemen om hiermee te oefenen.


HeartSmarts Kindercoaching


Nieuwe sociale en emotionele intelligentie slaat bruggen tussen het cognitieve en emotionele leren

Highcoaching biedt programma’s aan voor:

  1. -kinderen van 3-6 jaar / 7-10 jaar en 10-17 jaar

  2. -(her)examentraining

  3. -begeleiding docenten

Het programma is gebaseerd op gedegen onderzoek naar de fysiologie van het leren, uitgevoerd door onderzoekers van het instituut van HeartMath USA.


Kindercoaching

Tegenwoordig zijn er zeer veel kinderen die een “sticker” dragen van ADHD, PD-NOS, Autisme, Asperger, CVS e.d.. Hartcoherentie kan uiterst succesvol worden toegepast voor veel van deze aandoeningen. Zie hiervoor de Nieuwsbrieven in de bibliotheek.


Gezondheidszorg

Medewerkers in de gezondheidszorg staan onder grote druk. Dit heeft deels te maken met de onregelmatige diensten. Aan de andere kant wordt dit veroorzaakt door de hoge werkdruk. Uit recent onderzoek is gebleken dat medewerkers werkzaam op onregelmatige diensten een hogere cortisol (stress) spiegel hebben.


Slapeloosheid

Er zijn zeer veel mensen die last hebben van slapeloosheid. Vormen van slapeloosheid:

- insomnia
- slaap apneu
- onrustige voeten syndroom - narcolepsy
- slaapwandelen

Indien de slapeloosheid langere duur aanhoud kan dit ernstige schade toebrengen aan onze gezondheid.

Relatiebemiddeling

Onderzoek van HeartMath werpt licht op de rol van het hart in de langdurige liefde. In de huidige tijd, waarin zoveel mensen zulke hoge niveaus van stress, angst en bezorgdheid (spanning) ervaren, lijden onze relaties onvermijdelijk en in sommige gevallen vallen zij volledig uit elkaar. Maar sterke, zorgzame relaties zijn van vitaal belang voor onze mentale, emotionele en fysieke gezondheid.


Workshop hartcoherentie

Hartcoherentie toont aan dat emoties veel sneller en krachtiger zijn dan gedachten. En dat als het om het menselijk lichaam gaat het hart veel belangrijker is dan de hersenen. Positief denken met je hersenen is weliswaar zinvol. Maar positief voelen vanuit je hart geeft een geweldige impuls aan de gezondheid en aan effectief, cognitief en creatief functioneren. Een korte herbeleving van een dierbare herinnering maakt het hartritme in enkele seconden gelijkmatiger waardoor de aanmaak van gezonde hormonen, zoals DHEA en oxytocine toeneemt. Die van schadelijke stresshormonen (cortisol) neemt af en het immuunsysteem veert op, de bloeddruk daalt, en gezondheid en concentratie nemen toe. Door het doen van o.a. adem en ontspannings oefeningen, die iedereen op elke plaats in enkele minuten kan doen, trekt hartcoherentie met succes ten strijde tegen de grootste bedreiging van gezondheid, geluk en vrede in deze wereld: stress.

Hartcoherentie heeft veel voordelen voor je gezondheid en gevoel van welbevinden. Zo geeft het een lagere bloeddruk, ontspanning, je voelt je "lekkerder", je kunt helderder denken, je slaapt beter, je krijgt meer energie, je gaat meer 'voelen' waardoor je je grenzen beter leert voelen en je in je leven meer je hart gaat volgen.

Een belangrijk hulpmiddel hierbij is de ademhaling. De manier waarop iemand adem haalt, blijkt veel invloed te hebben op fysiologische processen. Het bijzondere hiervan is dat we daar zelf bewust invloed op kunnen uitoefenen.

Wat heb ik u te bieden

Persoonlijke coach sessies waarbij ik u middels ademhalingstechnieken en ondersteuning van een feedback programma op de computer een manier van zelfregulatie ga aanleren. De achterliggende wetenschappelijk bewezen methode is gebaseerd op uw HRV (Hart Ritme Variabiliteit). Tijdens de sessies ziet u ook daadwerkelijk uw vorderingen. Tevens krijgt u een uitvoerige uitleg over de wetenschappelijke achtergrond en resultaten van de behandelingen.


Energetix sieraden

Lees wat energetische sieraden voor u kan betekenen


Klik  Hier voor de brochure Ontstressen Highcoaching

Klik  Hier voor de brochure hartcoherentietraining

Klik  Hier voor de brochure SRP HeartMath Benelux

Klik Hier voor de brochure Stop Emotioneel Eten

Klik  Hier voor de brochure Examentrainingcoaching  counseling  training

CONTACTmailto:info@highcoaching.nl?subject=onderwerp%20e-mail

E-mail:          info@highcoaching.nl

Web Site:    www.highcoaching.nl

Tel:              06-39 55 81 09

Coaching aanbod

Waar ligt jouw stip aan de horizon?

Stress reductieSRP_1.htmlshapeimage_3_link_0
AfvallenSEE.htmlshapeimage_4_link_0
KindercoachingKinderen.htmlshapeimage_5_link_0
HeartSmartsHeartSmart.htmlshapeimage_6_link_0
Examen trainingExamen.htmlshapeimage_7_link_0
GezondheidszorgZorg.htmlshapeimage_8_link_0
SlapeloosheidSlapen_Relatie.htmlshapeimage_9_link_0
RelatiebemiddelingSlapen_Relatie.htmlshapeimage_10_link_0
SieradenEnergetix_1.htmlshapeimage_11_link_0
Homewelkom.htmlwelkom.htmlshapeimage_12_link_0
Over mijOver_mij_2.htmlOver_mij_2.htmlshapeimage_13_link_0
StressStress_1.htmlStress_1.htmlshapeimage_14_link_0
Aanbodshapeimage_15_link_0
KostenKosten_1.htmlKosten_1.htmlshapeimage_16_link_0
BibliotheekBibliotheek.htmlBibliotheek.htmlshapeimage_17_link_0
InfoInfopagina.htmlOver_mij_2.htmlshapeimage_18_link_0