Reacties van cliënten


Jan uit Amsterdam  

Wow, het werkt echt! Dat maakt me blij en opgewekt en dankbaar! Na 2 sessies...de grondtoon van de stress is er voelbaar nog wel, maar minder dominant. Het overall stress niveau is van 8-9 teruggebracht naar 2-3. Ik ben terug in het NU, een essentiële voorwaarde voor het ervaren van FLOW. HeartMath is voor mij een ideaal stressmedicijn en ik ben dankbaar dat ik bij jou terechtkwam


Joke uit Den Haag

Bedankt Johan, ik heb een fantastische tijd gehad tijdens de HM-sessies! Bedankt daarvoor.


Erin uit Hoofddorp

Johan Bedankt. Na ruim een jaar werkeloos te zijn geweest en 70 sollicitaties te hebben verstuurd was het mij niet gelukt om weer aan het werk te komen. Ik wist heel goed wat ik niet meer kon en stond tegen de muur.

Fantastisch dat het met jouw hulp gelukt is om binnen zes weken een heerlijke baan te vinden. Ik ben weer helemaal vrolijk.


Anja uit Hoofddorp

Wat is die methode prachtig! Na de derde les kon ik de nacht doorslapen. Dit was mij jaren niet gelukt. Ik voel mij veel meer uitgerust. Ik heb het gevoel dat ik echt geslapen heb. Ik slaap nu elke dag door.


Dorien uit Leiden

Hallo Johan. Wat mooi dat ik het stress programma heb mogen volgen. Die Heart Lock-in oefening is alsof er een warme deken over mij heen kwam. Ik voelde volledige rust. Elke dag doe ik deze oefening voor het slapen gaan.


Jelke uit Mijdrecht

Ik doe het HeartMath voordat ik ga leren voor de toets. Ook op school voor het maken van het SO even de tijd nemen om mijn oefening te doen en ik kan me beter concentreren.


Arlien uit Gouda

Bedankt voor de sessies. Je gaat zorgvuldig te werk en je bent duidelijk in je uitleg over HeartMath. Je doet de HeartMath met veel plezier. Dit straalt van jou af. Je vind het fijn om mensen daarin te begeleiden en doet dat ook uitstekend en met veel enthousiasme.Seraya uit Amsterdam

Hallo Johan. Ik moest deze week een aantal zeer zware gesprekken voeren en dat is gelukt! Met dank aan de oefeningen met mijn ademhaling en het positieve gevoel ging het heel erg goed. Ik ben trots op mijzelf!! Ik wil dit succes graag met je delen. Uiteindelijk is het ook jouw succes.


Niels uit Wilnis

Ik heb veel van de cursus opgestoken en ben nog beter in staat valkuilen aan te geven en zal deze zeker aanpakken aan de hand van de geleerde technieken.


Diverse uitspraken van cliënten over de methode HeartMath (o.a. Stress Reductie Programma)

 1. -Een weldaad

 2. -Een vitamine injectie

 3. -Laat de ratio los === je werkt vanuit je hart

 4. -Ontwikkelt je intuïtie

 5. -Ethisch leiderschap in plaats van win-win situatie gezien vanuit het bedrijf

 6. -Eenvoud

 7. -Vertrouwen in het leven

 8. -Fantastisch voor relatie therapie

 9. -Bewustwording  dat je hart echt klopt

 10. -Het voelt als een warme deken

 11. -Na de 1e sessie kon ik weer echt slapen.


 1. -Wat bijzonder. Ik kijk nu heel anders tegen eten aan. Ik ben de 1e maand van 115 kilo naar 106 kilo gegaan. Grandioos. Ik tel geen calorieën meer. Eerst is het even doorzetten, maar dan gaat het bijna vanzelf. Ik gebruik het meest de Notice and Ease toepassing.

 2. -We hebben gisteren de verjaardag van onze dochter gevierd. Normaal gesproken ben ik de dagen vóór zo'n verjaardag druk met allerlei zaken en heb ik   ook meer stress. Daar was nu totaal geen sprake van. Gisterenochtend heb ik zelfs nog allerlei aparte hapjes gemaakt. Dat zou ik anders echt nooit   doen. Ondanks de drukte was ik de rest van de dag en avond heerlijk relaxed. Grappig om dit zo bewust mee te maken.

 3. -Ik wil je vertellen dat ik gisteren begonnen ben met het programma. Het goede nieuws is dat ik nu 2 dagen niet gesnoept  heb. Gisteren hadden we een verjaardag en toen ben ik zelfs sterk genoeg geweest om geen taart, zoutjes etc. te nemen. Ik probeer goed op mijn gevoelens te letten en ze te benoemen. Deze succeservaring wilde ik even met je delen.

coaching  counseling  training

CONTACTmailto:info@highcoaching.nl?subject=onderwerp%20e-mail

E-mail:          info@highcoaching.nl

Web Site:    www.highcoaching.nl

Tel:              06-39 55 81 09

Reacties van cliënten

Ik ben weer een vader voor mijn kinderen

Homewelkom.htmlwelkom.htmlshapeimage_3_link_0
Over mijOver_mij_2.htmlOver_mij_2.htmlshapeimage_4_link_0
StressStress_1.htmlStress_1.htmlshapeimage_5_link_0
AanbodAanbod.htmlAanbod.htmlshapeimage_6_link_0
KostenKosten_1.htmlKosten_1.htmlshapeimage_7_link_0
BibliotheekBibliotheek.htmlBibliotheek.htmlshapeimage_8_link_0
InfoInfopagina.htmlOver_mij_2.htmlshapeimage_9_link_0
Stress reductieSRP_1.htmlAanbod.htmlshapeimage_10_link_0
AfvallenSEE.htmlAanbod.htmlshapeimage_11_link_0
KindercoachingKinderen.htmlAanbod.htmlshapeimage_12_link_0
HeartSmartsHeartSmart.htmlAanbod.htmlshapeimage_13_link_0
Examen trainingExamen.htmlAanbod.htmlshapeimage_14_link_0
GezondheidszorgZorg.htmlAanbod.htmlshapeimage_15_link_0
SlapeloosheidSlapen_Relatie.htmlAanbod.htmlshapeimage_16_link_0
RelatiebemiddelingSlapen_Relatie.htmlAanbod.htmlshapeimage_17_link_0
SieradenEnergetix_1.htmlAanbod.htmlshapeimage_18_link_0